Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cronwell Platamon Resort


Descriere

Această proprietate este la 10 minute pe jos față de plajă. Cronwell Platamon Resort este un complex all inclusive de 5 stele, aflat chiar pe plaja sa privată cu nisip din regiunea Pieria. Include un centru spa, bar în piscină și multe facilități sportive. Oaspeții au la dispoziţie șezlonguri gratuite pe plajă. Camerele de la Platamon Cronwell Resort au decor elegant şi ferestre mari din podea până în tavan. Majoritatea oferă vedere la mare. Dotările standard includ TV cu ecran plat. Centrul spa are 1500 m², oferind o experiență de wellness unică. Piscina încălzită, cada cu hidromasaj privată, sauna și sala de masaj sunt numai câteva dintre facilităţile disponibile.
Oaspeţii au la dispoziţie restaurante variate care oferă preparate greceşti şi occidentale de calitate. Sunt disponibile, de asemenea, un bar în interior şi unul în aer liber care servesc cafea, sucuri proaspete şi cocktailuri. Printre activitățile sportive şi de agrement oferite la Cronwell Platamon Resort se numără un teren de tenis și unul de baschet. Complexul are, de asemenea, personal de divertisment. Proprietatea pune la dispoziţie o fortăreaţă de agrement numită Platamon Palace şi parcul Splash, cu peste 40 de atracții acvatice. Accesul WiFi este gratuit în întregul hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.