Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amfion Hotel


Descriere

Situat în Olympic Beach (Pieria), Amfion Hotel se află la 200 m de plaja Olympic și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele confortabile de la Amfion Hotel au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Naţional Kozanis, situat la o distanță de 63 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport.

Cele mai apropiate atracții de Amfion Hotel sunt: Stațiunea Paralia Katerini - 3,0 km, Bazilica Agia Fotini - 3,5 km, Dion - 13,0 km.


Puncte de interes
Bazilica Agia Fotini - 3,5 km
Dion - 13 km
Stațiunea Paralia Katerini - 3, 5 km

Plaje în vecinătate
Olympic Beach - 200 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Salonic - 95 km
Aeroportul Naţional Kozanis - 63 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Parcare pe stradă
Pardoseală de gresie/ marmură
Transfer la/ de la aeroport