Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bel Mare


Descriere

Descriere HOTEL BEL MARE:
Hotel Bel Mare, situat in statiunea Rimini, la 70 de metri de mare si plaja, este ideal in special pentru familiile cu copii si pentru cuplurile tinere, dar sunt bineveniti aici toti cei care doresc sa beneficieze de confortul de acasa. Raportul calitate / pret oferit de hotel este o alta caracteristica apreciata a acestuia.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa

Localizare HOTEL BEL MARE:
Hotelul este situat la 70 de metri de plaja cu nisip. (pranz si cina la alegere din meniu din 2-3 preparate).

Dotari camere:
Hotel Bel Mare are 37 de camere, dotate cu minibar, aer conditionat inclus, Wi-fi gratis, uscator de par (gratuit, se cere la receptie), seif (10 euro/sejur). Nu toate camerele au balcon. Baile au fost recent renovate. Patutul pentru bebelusi costa 4 euro/zi.

Facilitati HOTEL BEL MARE:
Hotelul are receptie, bar deschis 24H/24, lift, parcare, posibiliatea de a inchiria gratis biciclete, gradina. Persoanele care platesc suplimentele de bauturi, primesc pe plaja 2 sezlonguri si o umbrela/camera; la masa 1/2 litru de apa minerala si 1/2 litru de vin de masa. Check-in: 14.00, Check out: 10.00.

Alte informatii:
Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 0,7 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 1,5 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 2,5 euro/persoana/noapte la hotel 4*.
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Web: www.hotelbelmare-rimini.it

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.