Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aldemar Amilia Mare Family Resort


Descriere

Aldemar Amilia Mare (ex Aldemar Paradise Mare) 5 *, situat în Kalithea, estul Rhodosului, cu vedere la albastrul de la Marea Egee pe o plajă de nisip, este un hotel all-inclusive cu o atmosferă cosmopolită încântătoare. Recomandat pentru familiile cu copii.
Facilitățile hotelului: restaurant principal, restaurant pentru copii, restaurant italian, restaurant bar pe plaja, restaurant international, restaurante a la carte, baruri, club de noapte, sala de conferinte capacitate maxima 800 persoane, diverse facilitati pentru copii: loc de joaca, 1 tobogan) mini-disco pentru copii 4-12 ani, activități de divertisment, program de animație în mai multe limbi, revista, Internet și WiFi în zonele publice (taxă), nisip și pietricele de plajă 6 lagună înot în aer liber, o piscină în aer liber pentru copii, umbrele de soare și șezlonguri la plajă și prosoape de plajă (pe card), 2 terenuri de tenis, tenis de masă, mini golf, fitness, sporturi acvatice, aqua aerobic, fotbal de plajă, șah gigant, , săgeți, biliard, saună, jacuzzi, masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.