Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat in imediata apropriere a partiei, la doua minute de mers pe jos pana la teleski, Hotelul Ski & Sky**** reprezinta locatia ideala atat pentru iubitorii sporturilor de iarna cat si pentru cei care doresc sa organizeze aici conferinte, teambuilding-uri, banchete, petreceri aniversare corporartive sau private.

Ambianta deosebita realizata prin amenajarea unor spatii generoase de cazare, masa, intretinere si relaxare dotate corespunzator, precum si de o echipa tanara, entuziasta si inalt calificata, a fost gandita sa satisfaca exigentele unui public obisnuit cu servicii de buna calitate.

Hotelul Ski & Sky, clasificat de patru stele, are o capacitate de cazare de 64 de locuri dispuse in 29 de camere (3 apartamente, 5 dbl matrimoniale si 21 de dbl twin), un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, un salon pentru micul dejun, o sala de conferinte de 100 locuri, un bar, o braserie, o sala de forta si sauna.

Pe timpul iernii, clientilor nostri le sunt oferite spre inchiriere, la cerere, echipamente sportive: pentru ski si paintball, precum si atv-uri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie