Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Hotelier Eden


Descriere


Localizare:


Localizat intr-un peisaj incântător, la marginea pădurii, Complexul EDEN *** din staÅ£iunea Predeal vă oferă un confort deosebit, intr-o atmosferă caldă şi intimă.


Dotari si facilitati:


Camerele complexului sunt modern decorate, majoritatea cu balcon, dispun de TV LCD cu diagonala mare, retea de televiziune prin cablu, minibar, telefon, baie proprie, uscator de par si internet wi-fi gratuit. Capacitatea totala a complexului este de 55 de camere (single, duble si apartamente), in cazul grupurilor mari acesta putand fi suplimentata pana la 190 de camere.


Facilităţi


· 5 săli de conferinţă (12, 35, 60, 80 respectiv 220 de locuri)


· Parcare gratuită (supravegheată video)


· Room service (cu taxă suplimentară de 5 lei/comandă, între orele 08-22)


· Minibar, telefon, televiziune prin cablu


· Internet wireless gratuit (acoperire tot complexul)


· Safe depozit (la recepÅ£ie cu acces între orele 08-22)


· Garderobă ski


Masaj (cu programare)


Internet cafe cu acces gratuit nonstop


Restaurant

În restaurantul, terasa şi barul complexului, puteÅ£i savura în condiÅ£ii încântătoare o gamă foarte variată de preparate şi băuturi, de la băutura preferată până la cele mai bune preparate culinare româneşti sau cele mai gustoase preparate vânătoreşti (căprioară, mistreÅ£, urs, cerb, iepure, fazan şi prepeliţă). Elegantul restaurant are o capacitate de 150 de locuri, terasa - restaurant rustic (acoperită) are 250 de locuri iar barul - internet cafe, 30 de locuri. Restaurantul dispune şi de un separeu intim cu o capacitate de până la 50 de locuri.


Sălile de conferinÅ£e, 5 la număr, ideale pentru orice eveniment cu capacităţi de 12, 35, 60, 80 respectiv 220 de participanÅ£i, au lumină naturală şi mobilier modular, astfel garantând succesul întrunirilor dumneavoastră.


Complexul dispune de un teren de sport multifuncţional, ultramodern, cu nocturnă (fotbal, tenis de picior, baschet, handbal) şi un loc de joacă spaţios pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.