Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Western Phuket Ocean Resort


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Situat la 200 de metri de frumoasa plajă Karon, Best Western Phuket oferă 3 piscine în aer liber amplasate în peisaje tropicale. Oferind vedere uimitoare la ocean, acesta pune la dispoziţia oaspeţilor un restaurant pe malul mării şi spa. Best Western Phuket Ocean Resort este situat la 12 minute de mers cu maşina de animata plajă Patong. Acesta este la 25 km de oraşul Phuket şi la 65 km de Aeroportul Internaţional Phuket. De la balconul privat puteţi admira grădinile tropicale sau Marea Andaman. Camerele Hotelului Best Western Phuket includ o cadă, seif şi TV prin cablu.
Pentru petrecerea timpului liber, vă puteţi destinde la baia de aburi cu plante sau cu masaje la centrul spa sau vă puteţi menţine în formă la centrul de fitness. Hotelul oferă un birou de turism şi facilităţi pentru sporturi nautice. Restaurantul Ocean View oferă fructe de mare proaspete la grătar şi are vedere frumoasă la plaja Karon. Se oferă room service.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.