Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bandara Villas, Phuket


Descriere

Situat pe plaja Panwa, la 2,5 km de Panwa Cape, Bandara Villas, Phuket oferă vile private cu vedere la mare. Majoritatea vilelor au piscină privată, iar unele oferă acces la o piscină infinită comună. Această proprietate are un restaurant și centru de fitness. Se oferă WiFi gratuit.

La o scurtă călătorie cu mașina se află Acvariul Phuket (2,1 km), Turnul de observație Khaokhad (2,5 km) și Golful Chalong (5,17 km). Oaspeți pasionați de activități in aer liber pot merge la Poligonul Phuket, aflat la 6,5 km. Aeroportul Internațional Phuket este situat la 34 km de proprietate.

Fiecare vilă oferă vedere la mare și la piscină printr-un perete de sticlă. Acestea au TV cu ecran plat, DVD player și canapea. De asemenea, există o terasă cu mobilier de exterior. Băile private includ duș, cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Bandara Villas oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar. Pentru un plus de confort, proprietatea oferă room service.

Restaurantul oferă preparate locale și internaționale, iar la bar este disponibilă o selecție rafinată de cocktailuri speciale și băuturi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.