Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ayara Hilltops Boutique Resort


Descriere

Ayara Hilltops este un hotel destinat exclusiv adulţilor, aflat în mijlocul unor grădini tropicale, oferind o vedere uimitoare la marea Andaman și la plaja Surin din Phuket. Hotelul are suite spațioase cu terasă privată cu cadă în aer liber (neîncălzită). De asemenea, oaspeţii au la dispoziție o piscină în aer liber, precum şi centrul spa al hotelului.
Camerele spațioase și elegante au arhitectură thailandeză, podea din lemn şi aer condiționat. Toate unitățile de cazare includ facilități moderne, precum DVD player și duş cu efect de ploaie.
Ayara Hilltops se află pe dealul Surin, la 30 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internațional Phuket și la aceeași distanță de orașul Phuket. Plaja Patong este situată la 20 de minute de mers cu maşina.
Centrul spa Sereniti oferă masaje de relaxare şi băi de aburi. Oaspeţii îşi pot petrece după-amiaza la sala de gimnastică sau pe plajă, unde sunt disponibile sporturi acvatice.
Restaurantul de lângă piscină Spice oferă mese în aer liber şi are meniu internaţional. De asemenea, hotelul servește micul dejun tip bufet în fiecare zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.