Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mercure Paris Gare De Lyon TGV


Descriere

Hotel Mercure Paris Gare De Lyon se află chiar langă Gare de Lyon, care oferă legături de tren și metrou. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Camerele luminoase și aerisite sunt prevăzute cu aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Băile private sunt dotate cu uscător de păr si articole de toaletă gratuite, marca Nuxe. Camerele superioare includ 1 sticlă de apă și facilități pentru ceai și cafea. Camerele Privilege au aparat de cafea Nespresso, băuturi răcoritoare gratuite, halate de baie și papuci.

In fiecare dimineață se servește un mic dejun tip bufet. In plus, oaspeți pot solicita un mic dejun englezesc, livrat in cameră. In hol există o cafenea care servește o gamă largă de băuturi calde și prăjituri. De asemenea, oaspeții pot savura mese ușoare pe tot parcursul zilei la magazinul hotelului, M Shop, la bar și in lounge. Hotelul are o zonă lucru cu WiFi gratuit, imprimante și băuturi răcoritoare. Hotel Mercure Paris Gare De Lyon pune la dispoziție 6 săli de conferințe.

Personalul de la recepția cu program nonstop oferă serviciu de bilete. Hotelul este situat la 10 minute de mers pe jos de Grădina Botanică și la 850 de metri de Opera Bastille.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie