Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Maison Bréguet este un hotel cu restaurant și bar, situat in Paris, la 500 de metri de Place de la Bastille. Oaspeții acestui hotel de 5 stele se pot bucura de masaje și pot folosi centrul de fitness.

Toate camerele au aer condiționat și izolare fonică. Băile private au cadă sau dus, articole de toaletă gratuite și slapi. Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit și canale cu vizionare cu plată.

La proprietate este servit in fiecare dimineață un mic dejun continental, iar restaurantul este specializat in bucătăria franceză.

Printre alte facilități disponibile la Maison Bréguet se numără o recepție deschisă nonstop, un serviciu de concierge și o grădină. Hotelul oferă serviciu de spălătorie la un cost suplimentar si un centru de afaceri.

Opéra Bastille se află la 650 de metri de Maison Bréguet, iar Place de la République este la 17 minute de mers pe jos. Aeroportul Paris - Orly se află la 18 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie