Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Royal Monceau - Raffles Paris


Descriere

Hôtel Le Royal Monceau - Raffles Paris este un hotel luxos de 5 stele, renovat de designerul de renume mondial, Philippe Starck. Situat la 500 de metri de Arcul de Triumf și Champs-Elysées, hotelul are o piscină, un centru spa și un cinematograf cu 99 de locuri.

Camerele și suitele sunt spațioase și includ TV cu ecran plat și un bar frigorific privat. Baia are duș sau cadă, halate de baie și articole de toaletă marca Clarins. Toate camerele au zonă de living cu birou Executive.

In fiecare dimineață, restaurantul La Cuisine de la Hotelul Le Royal Monceau Raffles Paris servește mai multe opțiuni de mic dejun, inclusiv vegetarian, cu preparate fără gluten, continental și tip bufet. Restaurantul Matsuhisa oferă mancăruri din bucătăria japoneză modernă, iar restaurantul Il Carpaccio, servește preparate italienești. Deserturile sunt creația patiserului-șef de renume, Pierre Hermé.

Oaspeții se pot destinde la centrul spa premiat My Blend by Clarins Spa, care pune la dispoziție o piscină de 23 m, instructori personali și o gamă variată de cursuri de yoga și pilates. In plus, sunt oferite și ședințe de Watsu, hamam și camere de tratament.

Hotelul Le Royal Monceau Raffles Paris se află la 350 de metri de stația de metrou Charles de Gaulle - Etoile, care oferă acces la multe dintre atracțiile Parisului. Personalul de concierge de la hotel vă poate ajuta cu recomandări de restaurante, baruri și multe altele. Mai mult, unul dintre membrii acestei echipe este specializat in artă și poate organiza vizite personalizate la colecția privată de artă a hotelului. Vă poate oferi, de asemenea, sfaturi privind muzeele orașului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie