Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Meurice - Dorchester Collection


Descriere

Hotelul Le Meurice se află intr-un palat din centrul Parisului. Oferă un restaurant cu 2 stele Michelin, precum si un centru de fitness si spa, cu tratamente de masaj.

Amenajate in stilul secolului al XVIII-lea, cu mobilier Louis XVI, camerele sunt izolate fonic si au baie de marmură si decor clasic, cu influente moderne.

Alain Ducasse este maestrul-bucătar al restaurantului de la Le Meurice , care serveste mancăruri gourmet frantuzesti. Mesele sunt servite intr-o zonă de luat masa spatioasă, al cărei decor a fost inspirat de Salon de la Paix din castelul Versailles, fiind realizat de Philippe Starck.

Restaurantul Le Dali oferă mancăruri pe tot parcursul zilei. Oaspetii pot savura cocktailuri in barul 228, care serveste 300 de tipuri diferite de băuturi, oferind si muzică jazz live in fiecare seară. In cadrul hotelului există un centru de fitness si spa administrat de brandul de lux elvetian Valmont.

Place de la Concorde si Champs-Elysees se află la 5 minute de mers pe jos, iar Muzeul Luvru este la doar 600 de metri de hotel. Statia de metrou Tuileries este situată la 100 de metri, oferind acces direct la Bastille si La Défense.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie