Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Metropolitan Paris Tour Eiffel, a Tribute Portfolio Hotel


Descriere

Hotelul Le Metropolitan a Tribute Portfolio este o proprietate ecologică cu vedere directă la Turnul Eiffel, situată in elegantul arondisment 16 din Paris, oaspeții putand ajunge pe jos la Champs Elysées. La proprietate există o piscină disponibilă gratuit.

Acest hotel tip boutique modern și intim, renovat in intregime de designerul renumit François Champsaur, oferă camere și suite elegante. Toate includ baie privată modernă și acces gratuit la internet WiFi. Pe tot parcursul sejurului, oaspeții au acces la un smartphone personal, cu acces la internet și apeluri telefonice internaționale nelimitate.

Hotelul Le Metropolitan a Tribute Portfolio include, de asemenea, un restaurant care servește preparate inovatoare. Oaspeții se pot destinde savurand o băutură in zona barului, care include șemineu.

Pentru relaxare există, de asemenea, un hamam și un lounge care oferă servicii de masaj. In plus, oaspeții au la dispoziție articole de toaletă gratuite Carita.

Situat la cațiva pași de Trocadéro și de stațiile de metrou Rue de la Pompe și Trocadéro, acest hotel este un punct de plecare excelent pentru a explora cel mai vizitat oraș din lume.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie