Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Le Méridien Etoile se află vizavi de Centrul de Targuri și Expoziții din Paris și la 1,2 km de Arcul de Triumf. In districtul de afaceri La Défense și in centrul orașului Paris se poate ajunge după o călătorie de cateva stații cu metroul.

In această proprietate elegantă, cu decor modern, toate camerele cu aer condiționat sunt dotate cu băi private și TV cu ecran plat. Camerele sunt izolate fonic, iar room-service este disponibil pentru toate mesele.

Camerele Club oferă acces gratuit la LM Club Lounge, situat la etajele superioare ale hotelului. Club Lounge oferă deschidere spre Patio Etoile.

Jazz Club Etoile, situat la parterul hotelului Méridien Etoile, este un binecunoscut club de jazz din Paris și găzduiește spectacole ale unora dintre cei mai valoroși muzicieni din lume. Clubul are și o terasă privată cu plante ornamentale, unde se servesc gustări și cocktailuri.

Stația de metrou Porte Maillot (linia 1) se află la 200 de metri de hotel. Această linie asigură legături către districtul de afaceri La Défense și către zona centrală a Parisului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie