Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Le Cinq Codet se află in arondismentul 7 din Paris, la numai 5 minute de mers pe jos de Hôtel des Invalides și oferă patio, un centru spa si de wellness cu cadă cu hidromasaj si hamam, precum si biciclete de inchiriat gratuit. Turnul Eiffel este situat la 15 minute de mers pe jos.

Toate camerele au aer condiționat și zonă de relaxare cu TV cu ecran plat, minibar și aparat de cafea. De asemenea, fiecare cameră este dotată cu un computer Mac Mini. Baia proprie include halat, papuci și articole de toaletă gratuite.

Micul dejun este disponibil in fiecare dimineață. La cerere pot fi preparate clătite sau omletă. Lounge barul oferă un meniu de gustări in stil bistrou. De asemenea, este disponibil room service. La Le Cinq Codet, puteți vedea cum bucătarul gătește mancarea.

Printre facilitătile suplimentare se numără un centru de fitness, tratamente de masaj si o receptie cu program nonstop. Musée d'Orsay se află la 2 km de hotel, iar stația de metrou École Militaire, care oferă acces direct la Opéra Garnier, la 300 m.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie