Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Le Burgundy se află in centrul orașului Paris, la doar 50 de metri de Rue Saint-Honoré, cu buticurile sale moderne. Oferă unităti de cazare luxoase si elegante și un centru de wellness si spa.

Toate camerele și suitele spațioase au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, iPod docking station și WiFi gratuit.

Restaurantul Le Baudelaire, cu stele Michelin, servește la pranz și cină mancăruri din bucătăria franceză modernă. Oaspeții pot savura produse de patiserie de casă in grădina de iarnă sau băuturi la barul hotelului. Micul dejun tip bufet sau continental este servit in fiecare dimineață.

In parteneriat cu Sothys, centrul spa Burgundy oferă oaspeților acces gratuit la piscina interioară, sala de fitness și hamam.

Renumitul Bulevard Champs Elysées este la doar 300 de metri. Le Jardin de Tuileries și Opera Garnier se află in imediata apropiere și sunt ușor accesibile pe jos sau cu metroul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie