Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Bristol Paris - an Oetker Collection Hotel


Descriere

Acest hotel Palace, situat la cațiva pasi de Champs Elysées si Place de la Madeleine, are piscină pe acoperiș cu vedere la Turnul Eiffel si o grădină de 1200 m². Hotelul găzduiește centrul spa premiat Le Bristol by La Prairie.

Camerele spațioase si elegante sunt decorate individual, iar unele au mobilier in stil Ludovic al XV-lea sau Ludovic al XVI-lea. Toate camerele includ baie privată, dotată cu o chiuvetă dublă și duș separat. Camerele oferă vedere la grădina interioară, la curtea plină de flori a hotelului sau la strada Faubourg Saint Honoré.

Le Bristol Paris - an Oetker Collection Hotel oferă o piscină cu vedere la acoperișurile Parisului si la Montmartre. Centrul de wellness si spa Le Bristol by La Prairie are solar. Oaspeții se pot răsfăța cu masaje si tratamente La Prairie. Hotelul are o grădină privată cu suprafața de 1200 m² si terasă la soare.

Le Bristol Paris - an Oetker Collection Hotel oferă 2 restaurante gourmet: restaurantul Epicure, cu 3 stele Michelin, si restaurantul 114 Faubourg, cu 1 stea Michelin. Hotelul pune la dispoziție și clubul pentru copii Bonpoint.

Le Bristol Paris - an Oetker Collection Hotel se află pe renumita stradă Faubourg Saint Honoré. Această zonă este renumită pentru galeriile de artă și cumpărături, cu branduri renumite, printre care Gucci și Hermès, aflate in apropiere. Palatul Elysée este situat la 300 de metri de Le Bristol Paris - an Oetker Collection Hotel, iar Place de la Concorde se află la 1 km. Opéra Garnier se află la 1,1 km. Aeroportul Paris - Orly este situat la 23 km de Le Bristol Paris - an Oetker Collection Hotel, iar Aeroportul Charles de Gaulle se află la 30 km. La hotel este disponibilă o stație de incărcare pentru automobile electrice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie