Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Laz' Hotel Spa Urbain Paris


Descriere

Situat in Paris, la 400 de metri de gara și stația de metrou Saint-Lazare, Laz' Hotel Spa Urbain Paris pune la dispoziție o zonă de wellness cu piscină interioară, sală de fitness, saună și hamam. Proprietatea se află la 1 km de Opéra Garnier și la 1,8 km de Bazilica Sacré-Coeur.

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat și baie privată, dotată cu articole de toaletă Codage și uscător de păr. Toate camerele sunt deservite de lift.

In fiecare dimineață este servit un mic dejun tip bufet in zona de lounge. Oaspeții pot savura cocktail-uri la barul cu acoperiș din sticlă al proprietății.

Laz' Hotel Spa Urbain Paris are recepție cu program nonstop și depozit de bagaje. La cerere, oaspeții pot rezerva o sală de conferințe cu 10 locuri.

Magazinele universale Galeries Lafayette și Printemps se află la 900 de metri de proprietate, iar Grădinile Tuileries și Muzeul Luvru sunt situate la 1,8 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Paris-Orly, aflat la 18 km de Laz' Hotel Spa Urbain Paris.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie