Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această clădire datează din secolul al XIX-lea, fiind situată in Paris, intre bulevardul Avenue des Champs Elysées si fluviul Sena. Camerele oferă minicomputer Mac cu WiFi gratuit si TV cu ecran plat mare.

Fiecare cameră de la La Maison Champs Elysées este izolată fonic, avand aer conditionat si vedere la curte. Oferă facilităti de ceai si cafea și baie privată cu articole de toaletă de lux. Toate camerele sunt deservite de lift.

Restaurantul La Table du 8 serveste mic dejun tip bufet si mancăruri franțuzești tradiționale, preparate din produse de sezon proaspete. La un cost suplimentar, micul dejun poate fi savurat și in confortul camerei dumneavoastră. Vara, oaspeții sunt invitați să se bucure de mese și de băuturi pe terasă.

Statia de metrou Franklin D. Roosevelt este situată la 350 de metri de La Maison Champs Elysées si oferă legături directe către districtul de afaceri La Défense si Place du Chatelet. Turnul Eiffel și Arcul de Triumf se află la 20 de minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie