Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

La Demeure Montaigne se află in Paris si are lounge comun, restaurant, bar și centru de fitness. Acest hotel de 5 stele pune la dispoziție serviciu de concierge și birou de turism. La cazare, oaspeții beneficiază de recepție cu program non-stop, room service și schimb valutar.

Fiecare cameră a hotelului are dulap, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape și baie privată. De asemenea, toate camerele de la hotelul La Demeure Montaigne sunt prevăzute cu aer condiționat și seif.

La cazare se oferă mic dejun tip bufet sau continental.

Oaspeții cazați la hotelul La Demeure Montaigne au acces la zona de wellness a proprietății, care include hamam, saună și cadă cu hidromasaj.

In plus, proprietatea are piscină interioară, coafor și centru de afaceri.

Printre punctele de atracție renumite din apropierea hotelului se numără Arcul de Triumf, Turnul Eiffel și Musée de l'Orangerie. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Paris - Orly, situat la 16 km de La Demeure Montaigne. Proprietatea oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie