Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Clef Tour Eiffel Paris by The Crest Collection


Descriere

La Clef Tour Eiffel Paris by The Crest Collection se află in arondismentul 16 din Paris, la doar 900 de metri de Turnul Eiffel și la 4,4 km de Stadionul Parc des Princes. Hotelul are 2 clădiri cu decor deosebit, o grădină amenajată și o sală de fitness.

Camerele sunt amenajate in stil modern și sunt dotate cu minibar și TV prin cablu. Toate camerele au baie privată cu marmură albă, articole de toaletă gratuite și papuci. Oaspeții au la dispoziție acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate.

Micul dejun continental poate fi savurat in sala de mic dejun sau in cameră. Zilnic intre orele 15:00 - 17:00 sunt servite băuturi calde, sucuri și produse de patiserie.

Printre facilitățile suplimentare se numără servicii de spălătorie și curățătorie chimică. Oaspeții au la dispoziție un centru de afaceri și facilități de conferinte/banchet.

Hotelul oferă o parcare privată și este la doar 300 de metri de stația de metrou Trocadéro, care oferă acces la bulevardul Champs Elysées.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie