Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Clef Louvre Paris by The Crest Collection


Descriere

La Clef Louvre Paris by The Crest Collection se află in centrul orașului Paris, vizavi de teatrul Comédie-Française și la 500 m de Muzeul Luvru și de Grădinile Tuileries. Oferă suite moderne, cu aer conditionat si chicinetă complet utilată.

Suitele sunt prevăzute cu acces gratuit la internet, TV prin satelit si facilități pentru prepararea de ceai si cafea. In lounge-ul comun se servește in fiecare zi un mic dejun tip bufet cu produse locale proaspete.

Printre facilitățile suplimentare oferite de La Clef Louvre Paris by The Crest Collection se numără o sală de fitness și o recepție deschisă nonstop care asigură servicii de spălătorie și curățătorie chimică. Oaspeții se pot relaxa in lounge, unde există un TV LCD, un computer cu acces gratuit la internet și o imprimantă.

La Clef Louvre Paris by The Crest Collection se află la 100 m de strada Saint-Honoré și la 800 m de Operă. Statia de metrou Palais Royal - Musée du Louvre este situată la 140 m de hotel si asigură acces direct la Place de la Bastille si la cartierul La Défense.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie