Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Clef Champs-Elysees Paris by The Crest Collection


Descriere

Beneficiind de o locație convenabilă in centrul orașului Paris, La Clef Champs-Élysées Paris by The Crest Collection oferă camere cu aer condiționat, WiFi gratuit, centru de fitness și grădină. Oaspeții au la dispoziție o terasă.

Toate unitățile de cazare au acces WiFi gratuit de mare viteză, TV cu ecran plat, seif, aparat de cafea și fierbător. Studiourile și apartamentele includ o bucătărie complet utilată, cu plită cu inducție, cuptor cu microunde, frigider și mașină de spălat vase.

La Clef Champs-Élysées Paris oferă o sală de fitness, o grădină mobilată, o zonă de mic dejun, un bar și un restaurant. Recepția are program nonstop și oferă servicii de concierge.

La Clef Champs-Elysées Paris by The Crest Collection se află la marginea Triunghiului de Aur parizian, in arondismentul 8, fiind inconjurat de bulevardul Montaigne și Champs-Elysées. Magazinul Louis Vuitton este la 2 minute, iar Arcul de Triumf se află la 10 minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie