Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la 300 de metri de Muzeul Luvru si la 20 de metri de zona comercială Rue de Rivoli, L'Empire Paris oferă camere cu aer conditionat, TV LCD cu canale prin satelit si WiFi gratuit.

L'Empire Café serveste un mic dejun tip bufet si o varietate de preparate din bucătăria frantuzească la pranz si cină. De asemenea, pe tot parcursul zilei oaspeții pot savura tapas si delicii internationale populare. Barul hotelului oferă diferite tipuri de cocktailuri.

Acest hotel de design se află la 1 km de Jardin des Tuileries și la 1,1 km de Catedrala Notre Dame. Statia de metrou Louvre-Rivoli este la 100 de metri de L'Empire Paris si oferă conexiuni spre cartierul de afaceri La Défense si restul Parisului.

Hotelul poate aranja inchirieri auto si de biciclete, precum și servicii de transfer de la/la aeroport. Zona de wellness, cu hamam, saună si camere de tratament, este disponibilă la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie