Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul K+K Cayré este situat in cartierul Saint-Germain-des-Prés, la cațiva pași de Cartierul Latin. Acesta oferă acces gratuit la centrul de wellness cu sală de gimnastică si saună.

Toate camerele moderne sunt izolate fonic si au aer conditionat. Toate beneficiază de acces gratuit la internet, TV prin satelit, facilităti pentru prepararea ceaiului si a cafelei si de o baie privată, cu sistem de incălzire prin pardoseală.

La Bistro Lounge oaspeților li se oferă o selectie rafinată de preparate culinare, la pranz si cină, iar la barul hotelului se pot savura băuturi. In fiecare zi se oferă un mic dejun tip bufet cu specialităti regionale.

Oaspeții au, de asemenea, la dispoziție computere și o imprimantă.

Hotelul K+K se află la 800 de metri de fluviul Sena si de Muzeul Luvru. Statia de metrou Rue du Bac este la 90 de metri si oferă legături spre Parcul de expoziții Porte de Versailles, Gara Saint-Lazare si Bazilica Sacré-Cœur.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie