Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBIS BUDGET PORTE DE MONTMARTRE


Descriere

Localizare:Situat in partea de nord a Parisului, langa bulevardul Peripherique, ibis Budget Paris Porte De Montmartre se afla la doar 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Porte de Saint-Ouen. Stadionul Stade de France este la 4 km. Legaturile locale de transport ajung direct in centrul Parisului, unde puteti vizita obiective precum Avenue Champs Elysees si Hotel des Invalides. Parcarea public a hotelului este disponibil la un cost suplimentar.
Descriere:Amenajate modern, in culori pastelate, camerele hotelului ibis Budget Paris Porte De Montmartre sunt dotate cu TV LCD. De asemenea, fiecare are o baie privat cu dus si toalet separat.Hotelul serveste micul dejun in fiecare dimineata in sala de mic dejun modern. Facilittile suplimentare includ automate la receptia cu program nonstop, un depozit de bagaje si acces la internet WiFi in zonele publice.
Categorie :2 stele
Website: http://www.accorhotels.com/gb/hotel-2597-ibis-budget-paris-porte-de-montmartre/index.shtml

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.