Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hyatt Regency Paris Etoile


Descriere

Hyatt Regency Paris Etoile, fostul hotel renumit Concorde La Fayette, se află la 1,5 km de Arcul de Triumf si celebrul bulevard Champs Elysées.

Fiecare dintre camerele de designer are birou, TV prin cablu, aer conditionat si seif. Toate camerele de la Hyatt Regency Paris Etoile oferă vedere la Paris. Băile private sunt dotate cu articole de toaletă de lux.

Restaurantul MAYO din holul hotelului intampină oaspetii intr-o atmosferă prietenoasă și servește preparate de sezon si produse locale. Oaspeții iși vor imbogăți experiența culinară la Windo Skybar, cel mai inalt bar din Paris.

Hotelul comunică cu centrul de expoziții Palais des Congrès, iar in cartierul de afaceri La Défense se ajunge cu metroul in numai 5 minute. Serviciile suplimentare includ serviciu de concierge, disponibil non-stop, serviciu de schimb valutar și centru de afaceri. Stația de metrou Porte Maillot este situată la 8 minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie