Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel ibis Paris Bastille Opera 11eme


Descriere

Situat in centrul orasului, la 550 m de Place de la Bastille, hotelul ibis Paris Bastille Opera oferă o receptie deschisă nonstop, un restaurant franțuzesc, un bar si camere cu aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Camerele de la ibis Paris Bastille Opera au sistem de incălzire, podea cu parchet si o baie privată cu articole de toaletă gratuite si uscător de păr. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

In fiecare zi se servește un mic dejun tip bufet alcătuit din produse dulci si sărate, printre care ouă, salată de fructe, iaurturi si sucuri. Se oferă de asemenea produse de patiserie si madlene frantuzesti proaspete, precum si o băutură caldă si un fruct la pachet. In afara programului normal de mic dejun, oaspetii se pot bucura de o variantă mai usoară, disponibilă incepand cu ora 04:00. La mică distanță de mers pe jos se găsesc restaurante si baruri de toate tipurile.

Proprietatea asigură un depozit de bagaje si ziare, iar la receptie există o cutie de valori. Este disponibilă și o parcare privată, la un cost suplimentar.

Place des Vosges se află la 10 minute de mers pe jos. Hotelul este situat la 500 m de statia de metrou Bastille, care asigură acces direct la stațiile Palais Royal-Musée du Louvre si Champs-Elysées-Clemenceau.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie