Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

YOOMA Urban Lodge se află in districtul 15 din Paris, la numai 1,1 km de Turnul Eiffel. Are un design realizat cu ajutorul artistului Daniel Buren și oferă un restaurant, un lounge bar, precum și WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Camerele acestui hotel includ aer condiționat, TV cu ecran plat, precum și baie proprie cu duș cu efect de ploaie. Fiecare parte a unității de cazare este proiectată astfel incat să lase senzația de intimitate și comuniune. Unele camere includ paturi și capsule proiectate de designerul Ora Ito. Acestea oferă spațiu, intimitate și conexiune digitală.

Restaurantul servește mancăruri realizate din produse sezoniere și legume cultivate pe acoperișul proprietății. De asemenea, oaspeții pot participa la cursurile de gătit oferite de YOOMA Urban Lodge. Puteți să savurați băuturi in lounge bar sau să vă delectați cu lucrările artistice din hol. In plus, proprietatea oferă un centru de fitness și o saună.

Centrul de expoziții Paris Expo - Porte de Versailles se află la 2 km de YOOMA Urban Lodge, iar stadionul Parc des Princes, la 2,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Paris - Orly, situat la 15 km de YOOMA Urban Lodge. Proprietatea pune la dispoziție și parcare privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie