Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Rochester Champs Elysees


Descriere

Situat la 350 de metri de Champs Elysées, acest hotel de 4 stele are un centru de fitness, facilități de spa și un bar. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si WiFi gratuit.

Camerele de la Rochester Champs Elysees sunt decorate in stil clasic sau contemporan si au TV cu ecran plat, minibar si birou. Toate camerele sunt deservite de lift, iar unele oferă vedere la curtea hotelului.

Micul dejun tip bufet in stil american este servit zilnic in sala de mic dejun. De asemenea, oaspetii pot lua un mic dejun continental in cameră. Seara, oaspetii pot savura băuturi in lounge barul confortabil al hotelului.
Centrul spa de la Rochester Champs Elysees este decorat cu mozaic plin de culoare, oferind tratamente de masaj si hamam.

Receptia hotelului este deschisă nonstop si asigură servicii de concierge. De asemenea, hotelul oferă un serviciu de spălătorie si depozit de bagaje.
Statia de metrou Saint-Philippe-du-Roule este vizavi de hotel si asigură acces direct la Turnul Eiffel. Hotelul se află la 1,2 km de Arcul de Triumf si la 800 de metri de Parcul Monceau.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie