Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul luxos Regina Louvre este situat in inima Parisului, in zona cu magazine ale caselor de modă, magazine și muzee și are vedere la Muzeul Luvru. A fost deschis cu ocazia expoziției universale din anul 1900 si se află vizavi de Grădinile Tuileries.

Camerele cu design elegant au mobilier de epocă, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, telefon și seif. Unele camere oferă vedere la Grădinile Tuileries si la Muzeul Luvru. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit in tot hotelul, iar in fiecare cameră există facilități pentru prepararea ceaiului și a cafelei.

In fiecare zi este oferit atat un mic dejun continental, cat și un mic dejun tip bufet. Copiii cu varsta cuprinsă intre 6 și 12 ani pot beneficia de un tarif redus pentru micul dejun tip bufet. La restaurantul Salon Rivoli oaspeții pot savura preparate culinare franceze de sezon, iar in zilele insorite pot lua masa pe terasă. In plus, aceștia se pot relaxa savurand băuturi răcoritoare in barul de tip lounge, cu decor britanic tipic sau se pot răsfăța cu ceai și produse de patiserie de lux.

Printre facilitățile oferite de hotel se numără, de asemenea, room service, un serviciu de transport cu limuzina si o receptie disponibilă nonstop, cu serviciu de concierge. Animale de companie cu greutatea sub 6 kg sunt, de asemenea, binevenite.

Hotelul este situat la doar 2 minute de mers pe jos de stația de metrou Tuileries care oferă o legătură directă către Opera Garnier si bulevardul Champs-Elysees. Place Vendôme si magazinele sale de lux se află la 750 de metri. La Musée d'Orsay se ajunge pe jos de la hotel in 15 minute.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie