Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Molitor Paris - MGallery


Descriere

MGallery Molitor se află in Paris, la 700 de metri de Stadionul Roland Garros și la 600 de metri de Stadionul Parc des Princes. Hotelul include un centru spa Clarins© de 1700 mp, o piscină in aer liber cu incălzire, o piscină interioară și 2 restaurante. Se oferă acces gratuit la internet WiFi.

Toate camerele auiPod docking station Bose©, aparat de cafea Nespresso© și seif. Baia include articole de toaletă de lux gratuite și un uscător de păr. Se asigură papuci și halate de baie.

Micul dejun se poate lua in fiecare dimineață la restaurantul cu vedere la piscină. In zilele de duminică se organizează activități de divertisment pentru copii, dimineața și seara devreme. Cel de-al doilea restaurant este sezonier și se află pe acoperiș, oferind vedere panoramică la Paris. Puteți incerca și un cocktail la bar.

Acest hotel de 5 stele oferă un centru de wellness cu saună, hamam si sală de fitness. Hotelul găzduiește deseori expoziții de artă si lucrări de artă stradală. Hipodromul Longchamp se găsește la doar 15 minute pe jos, iar Turnul Eiffel este la 4 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie