Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Marignan Champs - Elysees


Descriere

Hotelul Marignan este un hotel de design situat in districtul 8 din Paris, intre Bulevardele George V și Montaigne, la o plimbare de 2 minute de Champs-Elysée. Acesta pune la dispoziție unităti de cazare luxoase, un restaurant, un bar si o sală de cinema.

Camerele Hotelului Marignan au aer conditionat si sunt decorate in stilul apartamentelor pariziene contemporane, cu mobilier din lemn de stejar si marmură. Acestea au TV HD cu ecran plat cu canale prin satelit, iPod docking station si baie privată.

Unele camere au terasă privată cu vedere la Turnul Eiffel, unde oaspetii pot lua micul dejun, pranzul sau cina.

In plus, barul hotelului serveste diverse cocktailuri, băuturi calde si reci, precum si un meniu de tapas incepand cu ora 18:00. Restaurantul oferă pentru pranz si cină preparate din bucătăria franceză traditională cu ingrediente de sezon.

Facilitătile si serviciile suplimentare includ acces gratuit la internet WiFi și room service nonstop. De asemenea, recepția are program nonstop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie