Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Lutetia este un hotel emblematic de lux, situat in zona Saint-Germain-des-Prés. Hotelul se află pe malul stang al fluviului Sena, la 5 minute de mers pe jos de magazinul universal Le Bon Marché si la 2 km de Muzeul Luvru.

Hotelul reprezintă un punct de atracție al orașului Paris și oferă 184 de camere, inclusiv 40 de suite și 7 suite speciale. Toate au WiFi gratuit, hub media și baie de marmură. Unele camere se bucură de un balcon cu vedere la Turnul Eiffel, iar unele suite au o terasă pe acoperiș cu vedere de 360° la Paris.

După o zi plină, oaspetii se pot relaxa la centrul de wellness holistic Akasha, prevăzut cu centru de fitness, saună, cameră de aburi si o piscină interioară de 17 metri, scăldată in lumină naturală. La un cost suplimentar se oferă o gamă largă de tratamente spa, la un cost suplimentar.

In fiecare dimineată sunt disponibile mai multe tipuri de mic dejun, cu opțiuni fără gluten, halal, cușer si vegetariene. Pentru pranz și cină, oaspeții pot merge la faimoasa Lutetia Brasserie sau la restaurantul Saint Germain. De asemenea, oaspeții au acces la 2 curți interioare diferite, unde pot savura o masă ușoară. Hotelul are un lounge exclusiv pentru trabucuri și un bar de jazz proiectat de Jean Michel Willmotte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie