Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hôtel La Comtesse se află la cativa pasi de Champs de Mars, in arondismentul 7 al Parisului, intr-o clădire in stil Hausmann din secolul al XIX-lea. Camerele oferă vedere la Turnul Eiffel si au decor modern inspirat de saloanele literare ale secolului al XVIII-lea. Hotelul se află la doar 180 de metri de statia de metrou École Militaire si oferă o sală de fitness si un hamam.

Toate camerele includ TV cu canale internationale, acces la internet WiFi si minibar. Unele au balcon privat, iar anumite camere sunt adaptate pentru oaspeti cu mobilitate redusă. Toate camerele sunt deservite de lift.

Oaspetii pot savura o băutură sau preparate din bucătăria frantuzească la cafeneaua hotelului, care se află la parter si are si o bibliotecă. Zilnic este servit un mic dejun tip bufet care include cereale, produse de patiserie, produse lactate, ouă si fructe. Este disponibil si un mic dejun expres cu o băutură caldă, suc de fructe proaspete si 3 mini produse de patiserie. Oaspetii se pot bucura de o masă pregătită cu produse locale franceze la restaurantul hotelului.

Hôtel La Comtesse este la 12 minute de mers pe jos de Muzeul Rodin si la 15 minute de mers pe jos de Turnul Eiffel. Hotelul oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie