Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel elegant se află la 5 minute de mers pe jos de Luvru, chiar in centrul orașului Paris. Oferă camere cu aer condiționat. Catedrala Notre-Dame este la 1 km.

Camerele elegante de la Hotel Ducs de Bourgogne au decor in stil Ludovic-Filip cu mobilier din lemn si tesături de lux. Acestea oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit și zonă de lucru, cu birou. Toate camerele sunt deservite de lift. Unele camere sunt accesibile pentru oaspeții cu mobilitate redusă.

Micul dejun tip bufet este disponibil in fiecare dimineață in pivnița renovată a hotelului sau in cameră, la cerere. Hotelul oferă room-service cu băuturi și gustări.

Zona recepției Hotelului Ducs de Bourgogne este deschisă nonstop și oferă un serviciu de concierge. Ziare gratuite sunt disponibile zilnic in zona holului.

Stația de metrou Louvre-Rivoli este la 300 de metri de hotel și oferă acces direct către Champs-Elysées și Arcul de Triumf.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie