Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aflat la 2 minute de mers pe jos de Opéra Garnier, Daunou Opéra oferă camere cu acces gratuit la internet WiFi. Este situat la 200 de metri de statia de metrou Opéra, care face legătura direct cu Muzeul Luvru.

Camerele de la Daunou Opéra includ un TV cu ecran plat si ziare gratuite. Toate camerele sunt decorate in nuante de crem si maro ciocolatiu, iar suitele au o zonă de relaxare.

Micul dejun tip bufet este servit in fiecare dimineată in sala de mese sau oaspetii pot savura un mic dejun continental in camere. Hotelul pregăteste paine si produse de patiserie. Facilitătile de la Daunou includ o receptie deschisă nonstop, cu un depozit de bagaje, precum si un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Celebrele magazine de lux Galeriile Lafayette si Printemps se află la 5 minute de mers pe jos de hotel, iar faimosul cocktail bar Harry's New York Bar este vizavi de hotel. Statia de metrou Opéra este la 200 de metri de hotel, iar autobuzul direct spre Aeroportul Charles de Gaulle are statie la 300 de metri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie