Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Claridge este situat in arondismentul 8 din Paris, la numai 300 de metri de faimosul bulevard Champs-Élysées. Oferă unităti de cazare de 4 stele si Wi-Fi gratuit.

Camerele hotelului Claridge sunt decorate cu mobilier de epocă, lucrări traditionale in lemn, cuverturi de pat si tapet textil ce se asortează cu draperiile. Fiecare cameră are aer conditionat, TV cu ecran plat si baie proprie. Unele dintre camere oferă balcon.

Claridge Paris a luat o serie de măsuri pentru a reduce impactul asupra mediului. In acest scop oferă becuri economice, articole de toaletă ambalate cu materiale reciclabile si reductoare de apă.

Hotelul servește micul dejun tip bufet in sala de mic dejun. La un cost suplimentar, in cameră vă poate fi livrat micul dejun continental. Barul hotelului Claridge oferă o varietate de băuturi. Pentru gustări aveti la dispozitie room service pentru gustări. Oaspetii pot lua masa in numeroasele restaurante din apropierea hotelului.

Hotelul Claridge Paris este situat la 5 minute de mers pe jos de raul Sena si de statia de metrou Franklin D. Roosevelt (de pe liniile 1 si 9).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie