Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Triunghiul de Aur din arondismentul 8 al orașului Paris, hotelul de 5 stele Bowmann oferă 53 de camere și suite de design, intr-o clădire elegantă proiectată de Haussmann. Proprietatea se află la doar 1 km de Champs-Elysées și are un restaurant și un centru spa luxos.

Camerele de la Bowmann au pardoseală din lemn de esență tare, plafon inalt cu muluri decorative, precum și paturi confortabile cu tăblie imbrăcată in piele. Băile private sunt amenajate cu marmură de Carrara și cu corpuri de iluminat elegante. Toate camerele oferă vedere la curte, la grădină sau la bulevardul Haussmann, iar suita Eiffel are vedere directă la turnul renumit.

Restaurantul 99 Haussmann servește mancăruri franțuzești tradiționale și inovatoare. Situat la parter, acesta include o terasă discretă in grădină și se concentrează pe ingrediente de cea mai bună calitate și combinații de arome delicioase și surprinzătoare.

Centrul spa al Hotelului Bowmann oferă o varietate amplă de terapii și tratamente. Acesta include duș balneoterapeutic, salon de ceaiuri de plante, piscină incălzită, saună, sală de sport și cadă tip spa.

Arcul de Triumf este la 2 km de Hotelul Bowmann, iar Teatrul Comedie Caumartin se află la 1,3 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Paris-Orly, situat la 18 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie