Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel modern, situat in inima arondismentului 16 din Paris, are parcare privată și grădină cu terasă umbrită. Hotelul este la 2 km de Turnul Eiffel și Bois de Boulogne și la 3 km de centrul de expozitii Porte de Versailles.

Camerele de la Auteuil Tour Eiffel sunt dotate cu TV prin satelit, WiFi gratuit și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Toate au baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite L'Occitane. Unele camere au balcon.

In fiecare dimineață este servit un mic dejun tip bufet, care include paine proaspătă, produse de patiserie și specialități de casă. Sunt disponibile produse organice.

Hotelul are recepție deschisă nonstop, saună și sală de fitness deschisă nonstop. In zonele publice este disponibil internet wireless. Oaspeții se pot relaxa și pot savura o băutură in lounge-ul proprietății.

Auteuil Tour Eiffel este la 500 de metri de statia de metrou Mirabeau si la 600 de metri de gara RER Avenue du Président Kennedy (linia C).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie