Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aflat intre statiile de metrou Place de Clichy si Rome, la doar 10 minute de mers pe jos de renumitul cartier Montmartre si la 15 minute de mers pe jos de bulevardul Champs Élysées, Astoria Opera oferă camere elegante, cu aer conditionat si WiFi gratuit.

Decorate individual, in culori calde, camerele includ mobilier modern. Au podea cu mochetă, TV prin satelit si baie privată cu uscător de păr. Fiecare cameră include un minibar cu băuturi nealcoolice gratuite.

Hotelul serveste un mic dejun complet tip bufet in sala de mic dejun cu acoperis din sticlă, iar oaspetii pot savura un mic dejun continental si à la carte in confortul propriei camere. Incepand de după-amiaza pană seara tarziu, oaspetii au la dispozitie băuturi si gustări nealcoolice gratuite in holul hotelului. Oaspetii pot opri la oricare dintre hotelurile Astotel din Paris, pentru a se bucura de acest serviciu si a savura gratuit o băutură sau o gustare.

Astoria Opéra este un hotel plin de stil amenajat cu un hol primitor, cu canapele din piele confortabile. Facilitătile suplimentare includ o receptie cu program nonstop, servicii de spălătorie si curătătorie chimică.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie