Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Arès Tour Eiffel este un hotel de 4 stele de tip boutique, situat la o plimbare de 10 minute de Turnul Eiffel. Acesta oferă camere cu aer conditionat, Wi-Fi gratuit si acces gratuit la un centru de fitness si wellness, aflat la 50 de metri de hotel.

Camerele de la Arès Tour Eiffel au o combinatie de decor baroc si contemporan. Fiecare cameră este dotată cu un TV cu ecran plat si canale prin satelit, un minibar si un birou. Băile moderne au gresie Versace si articole de toaletă Hermès.

Oaspetii au posibilitatea de a savura un mic dejun tip bufet in sala de mic dejun a hotelului sau in camera lor. Pentru gustări si alte mese se oferă room service.

Receptia de la Ares este deschisă 24 de ore pe zi si oferă un serviciu de rezervări pentru spectacole, restaurante si excursii. Hotelul mai oferă si un serviciu de curătătorie si de depozitare a bagajelor.

Statia de metrou La Motte-Picquet-Grenelle este situată la 260 de metri de hotel si oferă acces direct spre Opera Garnier si centrul comercial Galeriile Lafayette. Piata de antichităti Village Suisse se află la 1 minut, iar Muzeul Rodin este situat la o plimbare de 20 de minute de la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie