Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hôtel Alfred Sommier este situat in Paris, la 650 de metri de Opera Garnier și la 800 de metri de Galeriile Lafayette. Hotelul este deținut de familia Sommer din anul 1860 și oferă camere și suite cu elemente de epocă și baie amenajată cu marmură.

Majoritatea camerelor de la Hôtel Alfred Sommier au tavan inalt și ferestre mari, iar camerele de la ultimul etaj au vedere la monumentele și acoperișurile clădirilor pariziene. Camerele sunt decorate elegant, cu elemente originale.

Hotelul servește un mic dejun tip bufet in fiecare dimineață, iar oaspeții pot lua masa de pranz și cina la restaurant. Cand vremea este frumoasă, oaspeții se pot relaxa in grădină.

Hôtel Alfred Sommier pune la dispoziție un centru de fitness cu program nonstop și săli de recepție.

Place de la Concorde și Champs Elysées sunt situate la 10 minute de mers pe jos, iar Muzeul Luvru se află la 1,3 km. Aeroportul Paris - Orly este situat la 16 km, iar Aeroportul Charles De Gaulle se află la 30 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie