Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel & Spa Royal Madeleine


Descriere

Royal Madeleine Hotel & Spa este situat in Paris si oferă un centru de fitness si un centru spa si de wellness. Proprietatea se află la 600 de metri de Teatrul Édouard VII, la 500 de metri de Olympia si de Opéra Garnier si la 14 minute de mers pe jos de grădina Tuileries. Proprietatea se află in arondismentul 8, la 1,4 km de Muzeul Orsay.

Camerele hotelului au aer conditionat, birou si TV cu ecran plat cu canale prin satelit. De asemenea, includ baie privată si acces gratuit la internet WiFi.

Hotelul oferă mic dejun tip bufet in fiecare dimineată. Restaurantul pensiunii serveste preparate din bucătăria europeană.

Personalul receptiei poate oferi informatii despre zonă. Magazinele universale Galeries Lafayette si Printemps se află la 400 de metri.

Sala de concerte La Cigale se află la 19 minute de mers pe jos de Royal Madeleine Hotel & Spa, iar Muzeul Luvru se află la 20 de minute de mers pe jos. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Paris - Orly, la 16 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie