Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Inn Paris Opera Grands Boulevards, an IHG Hotel


Descriere

Holiday Inn Paris Opéra Grands Boulevards este situat in districtul 9 din Paris, langă statia de metrou Grands Boulevards, la 10 minute de mers pe jos de Opéra Garnier și Galeriile Lafayette. Hotelul oferă camere izolate fonic, cu aer condiționat si TV prin satelit.

Fiecare cameră de la Holiday Inn are un decor de design și o baie privată cu duș sau cadă. Toate au vedere la bulevard sau la curtea privată a hotelului. Camerele sunt deservite de un lift.

Hotelul oferă un meniu de mic dejun, cu o selecție largă de preparate la alegere. Acesta este servit in sala de mic dejun, cu vedere panoramică la imprejurimi, sau in camere, la cerere.

Holiday Inn Grands Boulevards oferă o recepție deschisă nonstop, iar facilitătile suplimentare includ ziare gratuite, un serviciu de spălătorie și o sală de ședințe.

Hotelul este situat la 20 de minute de mers pe jos de Sacré Coeur și Montmartre. Turnul Eiffel este la 20 de minute cu metroul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie