Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hôtel de Crillon A Rosewood Hotel


Descriere

Hotel de Crillon se află in Paris, la 300 m de parcul Jardin des Tuileries și bulevardul Champs-Elysées, precum și la 1,5 km de Muzeul Luvru. Unele camere au balcon. Hotelul are o piscină interioară și un centru spa.

Fiecare cameră de la Hotelul de Crillon este prevăzută cu lenjerie de pat italiană marca Rivolta Carmignani, precum și perne și pilote franceze, marca Drouault. Baia spațioasă din marmură are incălzire prin pardoseală, articole de toaletă personalizate și oglindă cu TV incorporat. De asemenea, baia include cabină de duș cu efect de ploaie și cadă. Oaspeții pot face de check-in in cameră, unde au la dispoziție și un sistem audio Bluetooth.

Hotelul de Crillon găzduiește 2 restaurante, L'Ecrin, specializat in mese gastronomice și Brasserie d'Aumont. De asemenea, oaspeții pot savura o băutură sau un cocktail in lounge barul Les Ambassadeurs sau se pot relaxa cu un ceai de după-amiază in lounge-ul Jardin d'Hiver. Proprietatea servește zilnic un mic dejun tip bufet.

Hotelul pune la dispoziție o zonă cu șemineu, precum și o piscină interioară cu un decor atipic. Oaspeții se pot relaxa la centrul spa, optand pentru masaje și tratamente de infrumusețare, disponibile la un cost suplimentar. De asemenea, hotelul are un salon de coafură și un centru de fitness.

Oaspeții beneficiază de acces la internet de mare viteză in intregul hotel. Facilitățile suplimentare includ servicii de concierge și parcare cu valet. Zona din jur este perfectă pentru cumpărături și oferă acces direct la mai multe atracții turistice.

Este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroport. Hotelul de Crillon se află la 1 km de Musée d‘Orsay și la 1,1 km de magazinul universal Grands Magasins. Aeroportul Paris - Orly este situat la 24 km de Hotel de Crillon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie