Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Le Littré se află in Paris, intre St. Germain des Prés și Montparnasse, la 100 de metri de zona comercială Rue de Rennes. Situată intr-o clădire construită la inceputul secolului al XX-lea, proprietatea oferă camere moderne izolate fonic, cu vedere panoramică la oraș.

Camerele și suitele au aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi, ferestre cu geam dublu, TV cu ecran plat și baie privată. Toate camerele includ halate de baie și papuci. Unele camere au zonă de living separată și balcon sau terasă cu vedere la capitală.

In sala de mese a hotelului este servit zilnic un mic dejun tip bufet, cu opțiuni americane, fără gluten și continentale. Oaspeții pot savura o băutură la barul hotelului.

Le Littré oferă o recepție deschisă non-stop, servicii de spălătorie și curățătorie chimică, precum și facilități de afaceri. Toate camerele și suitele sunt deservite de 2 lifturi. De asemenea, există o verandă și o saună.

Stația de metrou Saint Placide și gara Montparnasse sunt la 350 de metri de Hotelul Le Littré, oferind acces cu ușurință la numeroase puncte de atracție din Paris, cum ar fi Saint Michel și Chatelet. Este disponibilă și parcare privată securizată, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie