Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Generator Paris este un hostel de designer situat in animatul arondisment 10 din Paris. Proprietatea oferă WiFi gratuit si o zonă de lounge elegantă cu sală de jocuri. Puteți savura preparate de inspiratie locală la cafeneaua proprietătii, Café Fabien, sau puteti asculta muzica oferită de DJ in timp ce savurati o băutură de la bar.

Toate camerele moderne oferă aer condiționat, lenjerie de pat și baie proprie cu duș. De asemenea, unele dintre camere au terasă privată.

Acest hotel serveste mic dejun continental in fiecare dimineață. De asemenea, aveti la dispozitie o recepție cu program nonstop, o spălătorie și o terasă, precum și un lounge comun, decorat cu un design nord-african.

De-a lungul Canalului Saint-Martin, la numai 5 minute de mers pe jos, putesi găsi numeroase baruri, restaurante și magazine retro. Hostelul se află la 900 m de statia de metrou Gare de l'Est și la 700 m de parcul Buttes-Chaumont.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie