Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysees


Descriere

Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées se află pe bulevardul modern Champs Élysées și oferă suite mari, complet echipate, pentru sejururi scurte sau lungi, cu acces gratuit la internet WiFi.

Toate suitele frumos decorate au vedere la faimosul bulevard Champs-Élysées sau la patioul liniștit al hotelului de apartamente. Unitățile au zonă separată de living, zonă de luat masa, bucătărie și baie elegantă, cu marmură. Sunt dotate cu facilități moderne, precum TV prin satelit și DVD player.

Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées oferă in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet. Pentru cină și pranz, oaspeții pot merge la cafenelele și restaurantele din jurul hotelului.

Arcul de Triumf, Place de la Concorde, Muzeul Luvru, Grand Palais și Turnul Eiffel sunt toate in apropiere. Cele mai apropiate stații de metrou sunt Franklin D Roosevelt și George V, care oferă acces la atracțiile turistice de top ale orașului.

Pentru a imbunătăți fațada hotelului și a garanta un nivel ridicat de siguranță și securitate, la fațada dinspre Champs Elysées au loc lucrări de renovare, in perioada 01 august - 16 ianuarie 2023. Prin urmare, unele camere nu vor mai avea vedere directă la Champs Elysées, insă vor beneficia de lumină naturală. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie